Axel och Sophie blev dubbelsegrare i Kungsbacka - Svensk Fäktning

Axel och Sophie blev dubbelsegrare i Kungsbacka

Flest starter, undantaget arrangörsklubben, hade norska Bergen med 24 starter. Totalt var det 84 starter för vårt nordiska grannland. Största klass var kadetter herrar med 57 deltagare.

Axel Matsson, FK Chapman, och Sophie Engdahl, FFF, blev båda dubbelsegrare. Axel vann i kadett- och juniorklassen och Sophie vann i äldre ungdom- samt kadettklasserna

Dubbla medaljer blev det för Leonard Lund, DIF, som tog brons i såväl kadett- som juniorklassen, för Remy Lando Trottein, KF99, med seger i senior herrar och brons i juniorklassen, för Maja Werner, C4 Kristianstad, med silver i juniorer och brons i seniorer och för Casper Bergh, Bergen Fäktklubb, med silver i både senior- och juniorklasserna.

Alina Gordon-Achour, FFF vann familjen Skårbratts Fair Playpris, som satts upp till minne av Roger Skårbratt. Motiveringen löd ”för att i poulen ha stöttat, peppat och tröstat en medtävlare som var ledsen och ville avsluta tävlingen”. Att se till så att även sina motståndare mår bra är verkligen tecken på fair play tycker vi i Kungsbacka Fäktklubb. Grattis Alina!

Tävlingsledare Peter Lindqvist

Video från Kungsbacka Masters på YouTube

Länk till bilder från Rolf Blomqvist

Länk till Benke Karlssons blogg


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?