Kom igång med video och TikTok - Svensk Fäktning

Kom igång med video och TikTok

Idag är sociala medier ett måste för väcka intresse för en verksamhet. En fäktklubb behöver väcka intresse och uppmärksamhet runt sin verksamhet för att kunna rekrytera effektivt. Videoinnehåll av så hög kvalité som möjligt och kanalen TikTok är två bra val i din förenings strategi för att rekrytera till nybörjargrupper för barn.

Målet med utbildningen är att ni ska få hjälp med grunden och kunna komma igång.

Jag kommer att guida dig i videoskapande för sociala medier genom denna utbildning tillsammans, och jag kommer lära dig det viktigaste du behöver kunna för att skapa videor med lyckade resultat samt att förstå appen TikTok. För att lyckas behöver du vara tålmodig och inte ge upp om det dröjer innan resultaten kommer, för sociala medier är en investering man gör långsiktigt.
Har du en vilja och beslutsamhet att göra klubben så attraktiv som möjligt och attrahera nya barn och ungdomar, behöver du vara engagerad samt ha en vilja och drivkraft i att lära dig att bli bättre när det kommer till att skapa innehåll online. För det är där du och dina kollegor når ut ut och får fler att intressera sig för verksamheterna ni i klubben bedriver.

Utbildare Therese Eriksson

Tid

Måndag 17 maj kl 19.00-20.30

Måndag 31 maj kl 19.00-20.30

Plats

Digital utbildning via Zoom.

Anmäl dig här: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1497381


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?