Viktigt om anmälan av domare

Vid alla svenska tävlingar ska deltagande föreningar anmäla pliktdomare senast sista anmälningsdagen.

Observera att vid anmälan av domare i Ophardt Online så är alla alternativ förvalda. Den som anmäler domare måste alltså klicka bort markeringen för de dagar och vapen som den aktuelle domaren inte ska döma.

Som alltid, men framförallt för de SM-tävlingar som nu går under semestertider, gäller att deltagande föreningar måste agera solidariskt och göra sitt allra yttersta med att rekrytera och anmäla pliktdomare. Inga licensierade domare har förlorat sin licens under pandemitiden.

Klubbar som trots intensiva ansträngningar måste välja att betala pliktdomaravgift ska även anmäla detta i Ophardt Online.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?