Nya datum för ECC Köpenhamn

ECC Köpenhamn kommer att arrangeras den 4-5 december 2021. Tävlingen ingår i Svensk Ranking för U17 damer och herrar.

Sista dag för att göra föranmälan i Ophardt är den 5/11. I samband med föranmälan måste fäktaren ha löst giltigt EFC-licens för säsongen 2021-22.

Max 20 fäktare i resp. herr- och damklasserna får ställa upp från varje land. För Sveriges del tas dessa 20 fäktare ut baserat på ställningen i Svensk ranking bland de fäktare som gjort föranmälan i tid. Vid fler än 20 anmälda upprättas en reservlista.

Den som missar sista dag för föranmälan och vill efteranmäla (eller som saknar giltig licens) ska dels betala 400 kronor i straffavgift samt betala ev. tillkommande kostnader för pliktdomare (upp till 500 EUR).

Ev. avanmälningar till [email protected], inte till arrangören.