Att förebygga sårbara och osunda idrottsmiljöer - Svensk Fäktning

Att förebygga sårbara och osunda idrottsmiljöer

Centrum för Idrottsforskning bjuder in till webbinarium om osunda idrottsmiljöer. Webbinariet utgår ifrån den rapport “Idrottens riskzoner – om vägar till en trygg och trovärdig idrott” som är en del av Centrum för idrottsforsknings årliga upföljning av statens stöd till idrotten.

“Inom idrottsrörelsen finns exempel på miljöer där barn och ungdomar far illa, visar CIF i en aktuell rapport. Det kan handla om alltifrån ohälsosamma elitsatsningar och personkulter kring tränare till trakasserier, sexuella övergrepp och tystnadskulturer. 

Hur kan ledare, föräldrar, föreningar och förbund få syn på, förstå, förändra och förebygga dessa osunda idrottsmiljöer? Det här webbinariet ger dig verktyg att jobba med frågorna i din förening eller ditt förbund.”

Tid: Torsdag 18 november kl. 08.00–09-00.
Anmälan är gratis.

Anmäl dig via denna länk


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?