Fäktklubben.se – smart webblösning för fäktföreningar

Behöver din förening en ny webbplats? Skulle en lösning som är speciellt utformad för att passa föreningar inom fäktsporten vara intressant? Kolla in Fäktklubben.se!

Under våren har ett antal fäktföreningar tillsammans med SvFF gemensamt diskuterat vilka behov våra föreningar har. Vi vet att det är viktigt för en förening att ha en webbplats med ett bra innehåll, även om det kan vara mycket begränsat. I och med att RF meddelat att gratistjänsten med hemsida via IdrottOnline/Episerver ska upphöra vid årsskiftet finns risken att antalet föreningar med egen webbplats minskar.

Svenska Fäktförbundet har givit webbyrån AGoodId i uppdrag att utifrån detta behov utveckla en plattform som utgår för föreningarnas behov. AGoodId har utvecklat och supportar fencing.se som lanserades på en ny plattform under 2021. Lösningen ska vara så flexibel och lättanvänd att den är intressant för mindre föreningar samtidigt som den klarar de stora föreningarnas behov.

Under de närmaste åren kommer den digitala utvecklingen att vara snabb inom idrotten. Fäktklubben.se kommer att följa med i utvecklingen för att säkerställa att de speciella behov som finns i vår idrott tillgodoses och att det blir så enkelt som möjligt för föreningarnas medlemmar att vara aktiva inom fäktningen.

Eftersom Fäktklubben.se kommer att ligga på samma plattform som fencing.se är avsikten att kunna erbjuda föreningarna stöd med bra innehåll som är lätt tillgängligt.

Läs mer om tjänsten på Fäktklubben.se

Genom Återstartsstöd föreningar kommer de föreningar som under 2022 sätter igång Fäktklubben.se att få ersättning för uppstartskostnaderna. Mer information kommer snart.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?