Viktig info om NM i Danmark i augusti - Svensk Fäktning

Viktig info om NM i Danmark i augusti

Onsdag-söndag den 24-28 augusti arrangerar Danska Fäktförbundet nordiska mästerskap i Köpenhamn. Mästerskapen avgörs på alla tre vapen och åldersklasser från U13 till veteran. Inbjudan med program finns på Ophardt: https://fencing.ophardt.online/sv/widget/event/23997

Klasserna U17, U20 och senior på florett och värja kommer att ingå i Svensk ranking med poängtabell B. Komplett Svensk ranking för 2022-23 kommer att publiceras under sommaren.

Föranmälan i Ophardt senast 10 augusti – inga efteranmälningar!

Svenska fäktare kan enbart anmäla sig genom att fäktaren eller klubbadministratören loggar in och gör föranmälan (obs, ”Föranmälan” inte ”Anmälan”) i Ophardt vilken sedan bekräftas av Svenska Fäktförbundet den 10/8.

Sista dag för svenska fäktare att göra föranmälan är den 10:e augusti kl 23.00.

Inga efteranmälningar kommer att accepteras efter den 10 augusti, vare sig av Svenska Fäktförbundet eller av den danska arrangören. Detta oavsett orsak. Det är därför klokt att vara ute i god tid för att ta höjd för eventuella problem.

I anmälningslistan kan fäktare och klubbadministratör kontrollera föranmälningarna: https://fencing.ophardt.online/sv/inscriptions/show/23997

Licenskrav

För att kunna göra föranmälan till NM krävs att fäktaren har giltig svensk licens för säsongen 2022-23. NM kräver inga internationella licenser. Möjligheten att lösa licens för 2022-23 på fencing.se kommer att öppna under juli månad. Lös licens i god tid! Under semestertider är möjligheten till snabb support mycket begränsad. Mottaget kvitto via e-post är bevis på att licensen registrerats.

Lagtävling

Respektive förbundskapten och grenledare kommer at ta ut ett svenskt lag till de lagtävlingar som genomförs. Fäktare som ser sig som kandidat till en plats i lag kan med fördel kontakta sin FK eller grenledare för att meddela om man är tillgänglig. SvFF betalar lagstartsavgifter.

Ledare

Svenska Fäktförbundet kommer inte att ha nationella ledare på plats utan hänvisar till klubbarnas ledare.

Svenska Fäktförbundet

Peter Ejemyr
Landslagskoordinator


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?