Uttagna till veteran-VM i Kroatien - Svensk Fäktning

Uttagna till veteran-VM i Kroatien

Även i år var det fler intresserade av att delta i veteran-VM5-12 oktober än de 4 platser/nation som finns till förfogande varför veterankommittén i två klasser har varit tvungna att göra en uttagning av deltagarna. Det var om möjligt ännu svårare än tidigare då vi inte har haft så många tävlingar att stämma av emot och ett lågt deltagande bland de som lämnat intresseanmälningar. Uttagning har varit en sammanvägning av senaste årens resultat och tidigare erfarenheter, inte strikt efter svenska rankingpoäng. Det ska noteras att vi som har gjort uttagningen överhuvudtaget inte har deltagit i uttagningen i den klass där vi själva fäktar.


Uttagna är följande fäktare:
HF 50+
Max Hellström ÄFK
Ola Kajbjer KFK
Lars Peterstrand ÄFK
Ola Peterstrand ÄFK
HF 60+
Thomas Åkerberg ÄFK
DF 70+
Kerstin Palm ÄFK
HS 50+
Attila Frigyesi LUGI
DV 50+
Pia Albertson FFF Även lag
Pia Björk LFK Även lag
Annica De Groote SAF
Kerstin Warvsten LFK
DV 60+
Jeanette Runold FFF Även lag
DV 70+
Ingrid Eiritz UF Även lag
HV 50+
Martin Danielsson SAF
Richard Larsson MF19 Även lag
Fredrik Sjödahl SAF
CH Wendt FFF Även lag
HV 60+
Nick Aronowitsch SAF
Thorsten Dahn MFFG
Jan Tivenius FFF Även lag
Thomas Åkerberg ÄFK Även lag
HV 70+
Per Svensson MF19 Även lag

Alla uttagna måste se till att lösa svensk licens och FIE-licens. Den sistnämnda måste avse förra året, alltså 2021/2022. Informera kansliet om detta i samband med att ni betalar licensen, om ni inte redan har en sådan förstås! Vår sista dag att registrera deltagare är den 5 september. I god tid innan dess måste alla licenser vara lösta.

Vidare skall startavgiften om 90 euro betalas av den enskilde fäktaren senast kontant vid ackreditering eller via banköverföring enligt utsänd info.

De som tävlar i lag skall dessutom på plats betala enligt utsänd info. Alla betalar sin del till Kerstin, som löser betalningen på plats. OBS!

Om ni inte redan har gjort det, var vänliga och ladda upp ett porträttfoto av er på fencing.se så att detta kan användas när ackrediteringskorten tillverkas.

Om någon av någon anledning måste avstå från deltagande är det viktigt att omgående kontakta [email protected] och [email protected] om detta för att vi i möjligaste mån ska kunna erbjuda annan den platsen eller om det är för sent för detta, göra en strykning. Sena avanmälningar kan komma att kosta 500 EUR i böter om inte fäktaren kan få läkarintyg.

Kontakta även Kerstin om någon vill ha med coach eller familj. Dessa personer måste i så fall också ha ackreditering mot en avgift om 15 euro.

Glöm inte läsa allt i inbjudan, inte minst det som är angivet om corona-tester, vapenkontroller m.m.
Tack alla för visat intresse!


Janne, Kerstin, Peter, Pia A och Pia B, Stefan och Thomas


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?