Information från valberedningen - Svensk Fäktning

Information från valberedningen

Till klubbar och distrikt, 

Svenska Fäktförbundets valberedning bjuder in alla klubbar och distrikt till digital informationsträff och frågestund den 13 november kl. 18.00. 

Träffen är frivillig och är ett tillfälle för er att kunna ställa frågor och göra inspel inför valberedningens kommande arbete med att ge förslag på förtroendevalda till årsmötet nästa år. Syftet med träffen är förbättra möjligheten till dialog och delaktighet mellan valberedningen och klubbarna/distrikten. Information om vilka förtroendevalda som ställer upp för omval med mera publiceras som vanligt även på fencing.se

Anmälan till mötet sker via följande formulär https://forms.gle/aLHWW1KwPALHRkPZ6 senast 10 november. Deltagande på mötet är inte begränsat till en deltagare per klubb/distrikt, men vi ser gärna att de som närvarar vid mötet gör det i egenskap av representanter för sin klubb eller sitt distrikt. Möteslänk kommer skickas ut till anmälda efter sista anmälningsdagen. 

För frågor, vänligen kontakta oss på [email protected]

För Svenska Fäktförbundets valberedning

Christian

Christian Lindquist
Häxgången 4
271 60 Ystad
Sverige +46 (0)707 333 510


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?