Inspirationskväll med RF-SISU Skåne – Hur motiverar vi ideella? - Svensk Fäktning

Inspirationskväll med RF-SISU Skåne – Hur motiverar vi ideella?

RF-SISU Skåne välkomnar alla medlemmar i SvFF till ett fortsättningsarbete på temat Hur motiverar vi ideella?

Idrottsföreningen är en mötesplats där vi umgås, svettas och skrattar tillsammans. För många blir det ett andra hem. Därför är det så viktigt att engagera och bli idrottsföreningen som många vill vara en del av. Syftet med denna kväll är att få fler viktiga föreningsledare att räta på ryggen och känna stolthet över sin förening eller förbund.

Mål med träffen

Vi hoppas att kvällen bidrar till att ni får med er nya idéer, konkreta tips, och kreativa sätt att leda en idrottsförening i ett förändrat samhälle. Målsättningen är att vi ska slutföra processarbetet  ”Taktiksnack” som vi påbörjade under den första träffen i september.

5 december 2022

Tid 20:00 – 21:30

Mötet sker via Teams. Länk till mötet meddelas senare.

Anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1646185


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Du missar väl inte att få nyheter och viktig information om Svensk Fäktning?