2015 – Florettläger i Mellandagarna

Nytt för i år är att det hålls två läger parallellt, ett för lite yngre fäktare och ett för lite äldre.

För de lite yngre fäktarna (Dam- och Herrflorettister födda 2001-2004) kommer det finnas två träningspass om dagen och dessutom tillfälle att bekanta sig med de som deltar i det äldre lägret. Flera av de äldre fäktarna tillhör yttersta världeliten och det kan vara intressant och inspirerande att få tillfälle att se hur de tränar. Dessutom kommer det utländska gäster även till det yngre lägret. I dagsläget är det bekräftat att det kommer 5 fäktare från Tjeckien och ett gäng från Danmark. Även fäktare från Frankrike (CEP Paris) är intresserade av att komma. Det är viktigt att anmäla sig till lägret i god tid eftersom antalet platser kommer att vara något begränsat. För mer info, se den bifogade inbjudan. 

För de äldre fäktarna (Herrflorettister födda 2000 eller tidigare) är det också två träningspass per dag. Fokus kommer att vara matchfäktning och varierad sparring. 

Anmälan görs i Ophardt och betalning av lägeravgiften görs antingen kontant på plats eller via faktura. Meddela till lägerarrangören (se bifogad inbjudan) om ni vill betala via faktura så att en sådan kan förberedas och skickas ut.