Kampanjen Musketören – en för alla, alla för en

Svensk Fäktnings arbete med att nå visionen är i full gång. En av våra ”måste vinna matcher” är att utveckla våra fäktare och landslagsverksamheten för att synliggöra Svensk Fäktning och därmed bredda intresset för vår sport. Till allt detta behövs det dock pengar!

Som ett första steg i vårt strategiska arbete vänder vi oss därför till dig som redan har en relation till svensk fäktsport. Vi ber dig att bli en av 124 musketörer* och delaktig i resan mot målet att 2028 vara den största lilla fäktnationen i världen.

”Musketören”, finns i valörerna brons, silver, guld eller platina och har tagits fram i samarbete med Sporrong. Sveriges fäktföreningar har ensamrätt att sälja bronsmusketören och hälften av försäljningsintäkterna från bronsmärket går direkt till den egna föreningen. Övriga valörer säljs enbart genom Svenska Fäktförbundet.

Brons 2.500 kr

Silver  5.000 kr

Guld  10.000 kr

Platina >15.000 kr

*Totala antalet märken är maximerat till 124 st. Svenska Fäktförbundet bildades 1904 och 124 år senare – 2028, är vi den största lilla fäktnationen i världen.

Med din tillåtelse presenterar vi därefter våra Musketörer på SvFF:s hemsida och i samband med SM och andra svenska tävlingar.

Läs mer om SvFF:s Strategi för Svensk Fäktning 2028 och hur verksamhetsplanen ser ut för 2018 på vår webbplats www.fencing.se

Har du frågor?

Kontakta musketoren@fencing.se

Vill du själv bli en musketör?

Välj vilken nivå som passar dig och betala in till bg 124-7956. Ange namn och ”Musketör” på inbetalningen. Skicka samtidigt ett mail till musketoren@fencing.se och ange ditt namn, adress dit märket ska skickas, din eventuella klubbtillhörghet och datum för din inbetalning.

Vill din förening sälja bronsmärket?

Kontakta musketoren@fencing.se för praktisk info.

Har du företag och vill få en faktura? 

Kontakta musketoren@fencing.se