​Öppen prova-på för vuxna den 2:a och 3:e september!

Eller om det kanske inte är just du, så vet du ju att att din mamma, pappa, storebror, faster, morfar eller farmor alltid har drömt om att få prova på fäktning. Den där sporten som de testade i skolan, på den där svensexan eller företagsarrangemanget och som var ”sååå roligt men Mycket-Jobbigare-Än-Det-Ser-Ut!”

Nu finns chansen under ledning av erfarna och ambitiösa instruktörer som vidareutbildar sig i vuxenpedagogik.

Lördagen den 2:a och söndagen den 3:e september, kl 12.30-14.30 båda dagarna bjuder Svenska Fäktförbundet in till introduktion/träningspass för de som aldrig har hållit i en värja, de som provat på någon enstaka gång och de vuxenmotionärer som hållit på upp till en termin.

Platsen är Döbelnsgatan 60, i Vasastan, Stockholm hos Föreningen för Fäktkonstens Främjande, landets äldsta och största fäktförening.

Man får komma den ena dagen, den andra eller båda två!

Utmana kompisen, maken eller fastern och kom! Är du fäktföräldrer? Ja då är det nästan obligatoriskt. Är du ung fäktare så skicka mamma och pappa.

Ta med; vattenflaska (!), träningskläder med långa byxor och skor för inomhusbruk.

Det enda vi kräver är föranmälan. Gör detta per mail till ejemyr@fencing.se där du berättar namn, ålder (nåja, ungefär…), vilken/vilka dag(ar) du vill vara med samt med några få ord beskriver om du har någon tidigare erfarenhet av fäktsporten.

Är du vuxenmotionär i någon annan förening? Välkommen!

Frågor går bra att ställa till ejemyr@fencing.se.

Varmt välkomna!

Peter Ejemyr
Svenska Fäktförbundet