2018 – Senare anmälan till SAF-Pokalen

Denna säsong avhålles avhålles SAF-Pokalen och Rehbinderska priset den 22-23/9 i Eriksdalshallen, Stockholm.

På grund av pågående intrimning av den nya versionen av Ophardt Online så flyttas sista anmälningsdag till torsdagen den 6:e september. När anmälan görs ska fäktare ha löst FIE-licens för säsongen 2018-19.

Kansliet anmäler sedan till FIE. Den 7/9 bör alla anmälda kontrollera att man finns anmäld här: https://goo.gl/MBE3rP

Det arbetas just nu intensivt med att justera den nya versionen av Ophardt Online till de speciella funktionaliteter som är unika för Sverige. Vi hoppas komma med mer information inom några dagar om hur enskilda fäktare ska använda systemet.

Under den närmaste tiden rekommenderar vi dock att alla tävlingsanmälningar går via klubbens Ophartdtadministratör(er). De flesta tävlingsklubbar har utsett en sådan i det nya systemet. (Fäktares ”anmälan” till internationella tävlingar är en föranmälan och skall då ske under rubriken ”Föranmälan”. SvFF bekräftar sedan anmälan och anmäler till FIE. Ingen antalsbegränsning till Sat-VC.)

Efter den 6/9 gäller den sedvanliga förseningsavgiften på 400:- till SvFF. Efter den 15/9 tillkommer också upp till 2600:- i straffavgift till FIE.

Eventuell avanmälan bör ske så tidigt som möjligt. Avanmälan efter 15/9 innebär böter på 5200:-, vilka dock kan strykas om fäktaren omgående lämnar ett läkarintyg.

All kommunikation rörande anmälningar, avanmälningar och dylikt ska ske till info@fencing.se (inte SMS, messenger eller liknande).

Som vid alla FIE-tävlingar så måste alla anmälningar och avanmälningar gå via förbundet. Arrangörsföreningen kan inte påverka anmälningslistan.