Sista anmälan till SAF-pokalen den 27/8

SAF-pokalen och Rehbinder Prize 2019 avgörs i Eriksdalshallen den 21-22 september. Detta är FIE-tävlingar med status som satellitvärldscuper. 

För att alla fäktare ska hinna anmäla sig, lösa FIE-licens och skicka in GDPR/samtyckesformulär så flyttas sista dag för svenska fäktare att föranmäla i Ophardt fram till den 27:e augusti. Därefter gäller sedvanliga förseningsavgifter.

Vid anmälan måste fäktaren inneha giltig FIE-licens.

Alla som tävlar internationellt måste känna till följande: https://www.fencing.se/om-faktning/tavlingar/allman-information/rutiner-for-anmalan-till-fie–och-efc-tavlingar/

Fäktare som vill anmäla sig efter sista anmälningsdag eller fäktare som anmält sig men saknar giltig FIE-licens måste betala en förseningsavgift på 400 kronor.

All kontakt angående anmälan eller avanmälan ska ske till SvFF (info@fencing.se). Fäktare ska inte kontakta SAF i sådana frågor. 

Eventuell avanmälan bör ske så tidigt som möjligt och sker genom e-post till SvFF (info@fencing.se). Sen avanmälan medför en avgift till FIE på 500EUR i det fall fäktaren inte presenterar ett läkarintyg.

Notera att anmälningstiden snart går ut till flera andra tävlingar, bl.a Åbo den 29/8 och Oslo den 5/9.