Sommarjobba som fäktinstruktör

Fäktning är en prova på-sport för deltagarna på Stadium Sports Camp och vi behöver din hjälp om du är fäktinstruktör.

Det vi kan erbjuda dig är dels en chans att pröva dina kunskaper och utvecklas som instruktör och ledare, dels möjligheten att ingå i en fantastisk helhetsupplevelse som 1000 idrottsledare och uppemot 7000 deltagare från 17 idrotter skapar tillsammans under välorganiserade former i Norrköpings ”idrottsstadsdel”, Himmelstalundsområdet.

Du som söker ska vara minst steg 1-instruktör enligt Svenska Fäktförbundets utbildningsplan (du som går steg 1-utbildning under veckan före midsommar och har uppfyllt alla förkunskapskrav har också möjlighet att ansöka).

Du ska ha någon erfarenhet av att leda barn och ungdomar och helst ha erfarenhet av att leda prova på- och nybörjarverksamhet i fäktning. Det är viktigt att du har ansvarskänsla, förmåga att samarbeta i grupp och gillar att hitta lösningar på problem. Du ska ha fyllt 15 år.

I rekryteringsprocessen kommer hemmaklubb (avståndet till Norrköping) att vara ett kriterium eftersom deltagarna i lägret till stor del kommer från regionen.

Vi söker sammanlagt upp till 20 ledare/instruktörer. Du jobbar under fem dagar, någon eller några  av veckorna 26, 27, 28 och 29. Under varje vecka är det fem fäktledare med på campen.

Frukost, lunch och middag äter man på campen. Bor gör man på eller i närheten av campen. Kost och logi ingår för dig som är ledare. Du får även ett arvode på 1500 kr.

Ansök så snart som möjligt, dock allra senast 1 april 2015. Ansökan skickar du via e-post till jonas_hermansson@telia.com. Glöm inte att ange:

  • Namn, personnummer, adress, telefon, fäktförening
  • Vilken vecka (eller vilka veckor) du vill jobba
  • Vilken utbildning och/eller erfarenhet du har som fäktinstruktör
  • En kort presentation av dig själv

Besök gärna Stadium Sport Camps hemsida för mer information om lägret:

Vi som kommer att ansvara för fäktgruppen är KFUM Norrköping Fäktklubb.

Ansvariga och kontaktpersoner:

Jonas Hermansson 0708-13 94 32 jonas_hermansson@telia.com

Ludwig Nyström 0760- 26 10 94 ludwig.nystrom@hotmail.com