Vara med på veteran-EM 2015: Gör såhär

Tävlingen är öppen för alla fäktare som har fyllt eller fyller minst 40 år under 2015 samt är medlemmar i en klubb och har en svensk tävlingslicens. Det finns ingen gräns för hur många startande varje land får ha.

Det finns många fäktare som nu har nått den attraktiva åldersgräns som kvalificerar till deltagande i EM och vi hoppas på en minst lika stor delegation från Sverige som vi hade i Terni för två år sedan.

Det brukar vara väldigt trevligt på dessa tävlingar och just Kroatien i maj bör ju göra det ännu mer attraktivt.

För att vara med behöver du vara anmäld i Ophardtsystemet senast 15 mars. Tävlingen är öppen för direktföranmälan i Ophardt som kan göras av fäktaren själv (se instruktioner nedan). Observera att du måste ha giltig tävlingslicens för att kunna anmäla dig. Den definitiva anmälan görs sedan av SvFF i april.

Betalning för startavgiften om 750 kr måste vara gjord och sitta på SvFF:s bankgiro 124-7956 senast en vecka senare, den 22 mars. Det tillkommer inte några domaravgifter då den kostnaden nu läggs in i startavgiften.

Du ska också senast 15 mars ha meddelat att du avser att delta via e-post till veteran@fencing.se. Ange följande information i e-postmeddelandet:

  • För- och efternamn
  • Födelsetid
  • Ålderskategori (+40,+50, +60 eller +70)
  • Vapen (man har rätt att delta i alla tre vapnen – obs! 3 startavgifter)
  • Mobilnummer och e-postadress

Var och en bokar och betalar för resa och uppehälle på plats. Organisatören föreslår ett antal hotell som man kan boka genom FA Tours – Arlen/Porec. Det går också att boka över nätet. Det finns väldigt många hotell i Porec och sedan får smaken avgöra om man vill bo inne i byn eller i hotellområdet Zelena Laguna med Intersporthallen i omedelbar närhet.

Full FIE-utrustning krävs.

Om du har frågor får du gärna maila mig på veteran@fencing.se.

Kerstin Warvsten

Hjälp

Såhär gör du för att skaffa licens

Såhär gör du för att anmäla dig i Ophardt

Detaljerad manual för hur man använder Ophardt (pdf-dokument)

På kalendersidan för veteran-EM finns direktlänk till föranmälan i Ophardt, inbjudan och program

Kom ihåg!

Anmäl dig på Ophardt, skicka e-post och anmäl ditt deltagande enligt ovan samt betala in anmälningsavgiften

Fotnot: Veteran-EM äger rum varje år. Vartannat år är det individuella tävlingar, vartannat år lagtävlingar.